Blake Bortles…

Vad ska man säga om Blake Bortles? Den här killen har fått alla världens möjligheter att lyckas i NFL men har gång på gång misslyckats. För första gången sedan han blev starter för Jacksonville i hans rookie säsong har han inte det 100% förtroende som han alltid har haft. Jags HC Doug Marrone har efter nattens match mot the Bucs sagt att QB positionen är öppen och att Bortles och Chad Henne har lika stor chans att vara den som startar när säsongen börjar. Bortles och Henne kommer nu att dela på snaps under träningarna vilket kommer att bli intressant då Jags har ett OKEJ lag i den annars så mediokra AFC SOUTH. Fortsättning följer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s