Washington Redskins och Philadelphia Eagles

Washington Redskins

Förra året= 8-7-1

Washington hade chansen att gå till slutspel förra året men de misslyckades i sista omgången att vinna över ärkerivalen New York Giants, på hemmaplan dessutom.
Detta år likaväl som förra året är den största snackisen i Washington vad man ska göra med sin QB Kirk Cousins. Cousins har de två senaste åren levererat men ändå har han och Washington inte kunnat komma överens om ett långtidskontrakt. Det har medfört att Cousins har blivit “franchised” och har gjort honom till de mer dyrare spelarna i ligan.

Förväntningarna på Washington inför 2017 är låga, enligt alla bettingbolag i Las Vegas är de sämst i sin division. De har även tappat den snabbe WR Desean Jackson till Tampa Bay Bucs men har lyckats få Terrele Pryor som hade en bra säsong för Cleveland förra året.

Det kommer bli ett tufft år för Washington eftersom NFC East är bra, hade ändå två lag som gick till slutspel förra året.

Philadelphia Eagles

Förra året=7-9

Förra årets start var mycket bra för Philadelphia som vann sina tre första matcher. Därefter hade man fyra tuffa och nära förluster. Men de tog sig igenom det och vann över ett bra Atlanta Falcons(gick till SB) vilket gjorde att Philadelphia var 5-4 efter halva säsongen, vilket är bra i en tuff division som NFC East. Men där tog det stopp och man förlorade 5matcher i rad vilket gjorde att man kunde glömma slutspel.

Det stora frågetecknet för Philadelphia är hur det kommer gå för de i sina “division rivals” matcher. De förlorade de fyra första matcherna och det är svårt att vara med och slåss om “division” titeln när man ger vinster till de andra. Förvisso vann man de två avslutande men framför allt Cowboys i week17 vilade i stort sett alla sina startspelare eftersom de redan hade säkrat 1# seed genom hela NFC slutspel.

I år så ska man se om Carson Wentz kan ta ytterligare kliv mot att bli en bättre QB, bra start förra året men avtog ju mer säsongen gick. Men i en tuff division som NFC East kommer det bli svårt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s