Cleveland Browns och deras QB situation

1024x1024Browns QB situation har varit under all kritik de senaste åren. De har inte lyckats drafta rätt eller utveckla de QBs de faktiskt har draftat. Johnny Manziel var en stor besvikelse, även om all skuld inte skall läggas på the Browns men det ger oss ändå en bild av hur de har skött den viktigaste positionen NFL. De har inte lyckats ta till vara på journeymans heller, eller att nån gång lyckas få en OK QB i draften. Om din QB är dålig så är hela ditt lag också dåligt i NFL, finns väldigt, väldigt, få undantag som motbevisar den regeln.
Därför kommer det inte som någon överraskning nu när det ryktas att Brock Osweiler vill de bli av med. Inte för att Osweiler är någon vidare QB men att betala honom en “guaranteed salary” på 16mijoner dollar är inte att leka med. Det är en helt absurd summa att betala för honom men man lyckades ändå få en 2nd round draftpick av Texans för att ta Osweiler. Browns bygger framtiden, hur länge har de gjort det egentligen kan man fråga sig?

Tills de lyckas lösa sin QB situation så finns det inte så mycket mer de kan göra. Utan det de ska satsa på är att drafta rätt och förhoppningsvis hitta en Wentz, Prescott eller Russel Wilson i draften. Men med tanke på hur de har draftat så är den chansen minimal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s