Colin Kaepernick…

Idag kom det fram genom Ray Lewis att Ravens hade signat Kap till ett kontrakt om det inte vore för vad Kaps flickvän tweetade. Här är vad hon tweetade;

Som ni kan se så är det en sekvens från filmen “Django Unchained” där Nessa antyder att Ray Lewis går Steve Bisciottis (Ravens ägare) ärenden. Ni som har sett filmen förstår vad hon antyder utan problem, ni andra får lite ledtrådar genom att ni kan googla “house ni…”

Såpan om Kap ska vi skriva om lite senare men bara det att Brock fucking Osweiler har fått ett kontrakt med the Broncos är ett skämt eftersom Kap fortfarande inte har nåt. Att Ray Lewis säger detta gynnar ingen, varför ens kommentera detta i efterhand? Det är ingen som ser bra ut efter detta, speciellt inte Ray Lewis, Ravens elller Bisciotti.

Nu kommer det bara att eskalera och NFL får väldigt mycket dålig publicitet. NFLs popularitet har börjat dala, när det kommer till antal barn som spelar football. Deras tvkontrakt och allt annat är fortfarande överlägset bäst av alla sporter i USA men på gräsrotsnivån har föräldrarna börjat att inte låta sina barn spela football pga CTE som footballen medför. Det kommer bli intressant att följa utvecklingen för Kap men jag tvivlar på att han kommer vara back-up i år eller någon gång i framtiden. 49ers versus Cowboys

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s