Week 1

Då är NFL säsongen igång på riktigt. Alla som tittade kan hålla med om att det inte fanns så många bra matcher men det kan bara bli bättre. Vad kan vi ta med oss från week 1 då?

Chiefs@Pats

Chiefs brukar vara bra mot Pats (2014 när de också slog de enkelt) men det man tar med sig från denna match är Eric Berry. Berry tog bort Gronkowski och var mycket bra, det vet vi sen innan men det här är ett stort bakslag då han blir borta resten av säsongen. Annars så ser Chiefs offense mycket bra ut, det brukar Andy Reids offense göra. Tyreke Hill och Kareem Hunter kommer att varje match bidra med ett par explosiva spel för the Chiefs. Man kan undra hur bättre Chiefs hade varit om de inte hade slösat sin draft pick på QB Mahomes och fyllt upp någon annan position på defense t ex.

Pats är Pats och de tappa många defensiva spelare under matchen men man ska nog ändå vara lite vaksam för deras defense men Belichick brukar strama åt allteftersom säsongen går.

Seahawks@Packers

På förhand den match som skulle vara den bästa visa sig vara en snoozer. Så urtråkig att jag höll på med annat under tiden. Seahawks har fortfarande problem med sin offense och de behöver fixa även fast Packers defense gjorde det mycket bra.

Packers behöver å sin sida skaffa sig en riktig RB, Montgomery är bra men om de skulle kunna få en liten kvick RB som kan ta screens och dumpoffs så skulle Packers offense vara ännu bättre. Det finns RBs där ute och Packers kommer säkert tradea för någon innan trade deadline.

Cardinals@Lions

Carson Palmer verkar vara över som QB. Han fortsätter som han slutade förra året, uselt. Det tillsammans med skadan på deras RB David Johnson gör att Cardinals kan nog glömma slutspel i år igen.

Jaguars@Texans

Texans har börjat med Deshaun Watson eran i Houston. Tom Savage såg miserable ut och varför vänta? Deras D ser bra ut och lika bra att se vad Watson går för. Man kan ha visst överseende med Texans pga orkanen som drog in över Texas och andra delar av USA. Jags är Jags så vi drar inga slutsatser där än…013ff7f4186cb316e20a11e2b76a5951_crop_north

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s